Αρχική / Ζώδια / Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις ζώδια 5-11/10

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις ζώδια 5-11/10

Κριός

krios
Όσο περισσότερο εργάζεστε μαζί , τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει τελικά να συμβεί κάτι μεταξύ σας. Η τελευταία σας επιτυχία στα ερωτικά σας έχει δώσει μία εξ στόματος αντίστοιχη παραδοχή από τους γύρω σας. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή ώστε να θέσετε τον επόμενο στόχο σας. Άλλωστε αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι που να είναι και εκτός του πεδίου σας τελικά. Τώρα αν τα πράγματα στον καθαρό τομέα της αγάπης και όχι του ρομαντισμού είναι κάπως βαρετά μερικές από αυτές τις ημέρες , δεν πειράζει, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα- μη το ξεχνάτε. Αρχίστε την Πέμπτη με την Παρασκευή να γεμίζετε μπαταρίες και να προετοιμάζετε τον εαυτό σας διότι το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καυτό. Ποιος ξέρει τελικά τι θα κάνετε ή ποιον θα γνωρίσετε;

Ταύρος

tauros
Είναι μονάχα Δευτέρα και όμως γύρω σας μια περίεργη μάχη περί εξουσίας έχει ήδη ξεσπάσει. Μερικοί άνθρωποι είναι αρκετά δραματικοί δεν βρίσκετε; Πάντως αν νιώθετε ότι υπάρχει υποχρέωση να βοηθήσετε και να πολεμήσετε πάνω σε αυτό το ζήτημα που ξαφνικά εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα σας έλεγα να το ξανασκεφτείτε. Γιατί; Διότι δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω από μία διαμάχη ανούσια η οποία θα εξαφανιστεί ακριβώς τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε. Ποιος ο λόγος να εμπλακείτε λοιπόν εμπιστευτείτε με. Αντί αυτού καλύτερα να μοιραστείτε την όλη κατάσταση και να την εξιστορήσετε στους φίλους σας την ώρα που θα πίνετε καφέ. Βγάλτε το από μέσα σας και θα δείτε πως όλα θα εξαφανιστούν και η διάθεση να δώσετε την μάχη σας, και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δείτε το ανούσιο της κατάστασης κλπ. Και μόλις απαλλαχτείτε από αυτό θα πάψετε να νιώθετε καταθλιπτικά, θα επανέλθετε στην φυσιολογική σας ευχάριστη φύση και την Κυριακή το πιθανότερο θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ξεδώσει ψωνίζοντας.

Δίδυμοι

didymoi
Έχετε αρκετές σε αριθμό μεγάλες ιδέες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλες τους έχουν σταθερές βάσεις για να σας οδηγήσουν στην πλήρη επιτυχία. Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας είναι πως πάντα είστε ανοικτοί στο να ακούσετε και πάντα προσέχετε το τι κάνουν όσοι βρίσκονται γύρω σας. Είστε ανοιχτόμυαλοι. Και αυτό σημαίνει , πως στην μέση μιας διαφωνίας με έναν φίλο σας, μπορείτε πάντα να λάβετε στα σοβαρά υπόψιν την άποψη του φίλου σας, και ακόμα και να την αποδεχθείτε αν θεωρήσετε ότι είναι πιο λογική από την δική σας θεώρηση του ζητήματος για το οποίο διαφωνείτε. Πάντα είστε ανοιχτοί στο να λαμβάνετε νέες πληροφορίες μερικές εκ των οποίων μπορεί και να σας επηρεάσουν βαθύτατα. Ας μην ξεχνάμε πως όπως εσείς και οι φίλοι σας είναι αρκετά πειστικά άτομα. Το σίγουρο είναι όμως εν τέλει πως ακόμα υπάρχουν κάποια ζητήματα για τα οποία δεν έχετε τις τέλειες απαντήσεις που επιθυμείτε να βρείτε , για αυτό προς τα τέλη της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο να ονειροπολείτε συνεχώς ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας βαθυστόχαστες σκέψεις και αναζητώντας τις απαντήσεις σας. Όπως επίσης και ιδίως σημαντικό γεγονός θα προβείτε και στην έμπρακτη έναρξη διαφόρων αλλαγών στην εικόνα της καθημερινότητας σας.

Καρκίνος

Καρκίνοςl
Πως υποτίθεται ότι θα καταφέρεται να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει όταν αμελείτε συνεχώς τα ζητήματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σας ; Είναι αυτό που έχετε μεταξύ σας τελικά έρωτας ή απλά μια φιλία; Γιατί ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει το τοπίο; Την Τετάρτη αυτή , θα νιώσετε έντονα το αίσθημα πως η ζωή σας βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα και πως θα ήταν υπέροχο το γεγονός του να είχατε κάποιον στη ζωή σας που θα σας έκανε να νιώθατε σιγουριά και το αντίστροφο. Κάποιος που ξέρει τι θα πει διασκεδάζω ακριβώς με τον δικό σας ορισμό της λέξεως. Φυσικά η αληθινή αγάπη για να βρεθεί και να ρθει στο δρόμο σας θέλει χρόνο… μιας και αυτά τα ζητήματα έρχονται λίγο ξαφνικά και απρόσμενα. Αυτή είναι η αλήθεια της πραγματικής αγάπης όντως. Για αυτό οπλιστείτε με υπομονή και κάντε υπομονή. Αν ζητάτε την αληθινή αγάπη τότε θα πρέπει να μάθετε πως θα έρθει όταν αυτή θα πρέπει όντως να έρθει στη ζωή σας Η μοίρα τα κανονίζει όλα αυτά.

Λέων

Leo
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορείτε να υιοθετήσετε για να παίξετε το παιχνίδι αυτό. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός ως χαρακτήρας και ατομικότητα. Οπότε μπορείτε να επιλέξετε εσείς ο ίδιος σε ποια ακριβώς κατεύθυνση θέλετε να κατευθυνθείτε αυτή την φορά. Επειδή όλοι οι άλλοι είναι κολλημένοι σε μία ρουτίνα δεν σημαίνει ότι και σεις θα πρέπει να παραμείνετε εκεί. Κάντε τα κουμάντα σας και πάρτε μία απόφαση που θα τους ξαφνιάσει όλους. Το μόνο που σας συμβουλεύω είναι να μην πάρετε αυτή την εποχή καμία απόφαση που να σχετίζεται με τα οικονομικά σας. (ότι αφορά τα οικονομικά και την απόκτηση χρημάτων , τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται να είναι τώρα) . Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κάποιος θα αντιδράσει πάρα πολύ θετικά σας σε όλη αυτή σας την αλλαγή επομένως αν τα αισθήματα στο φλερτ αυτό είναι αμοιβαία προχωρήστε την κατάσταση παρακάτω.

Παρθένος

Παρθένος
Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε λίγο πριν βρείτε ακριβώς τον σχεδιασμό για να βάλετε εμπρός την νέα σας ζωή. Έχουν αλλάξει τόσο πολλά το τελευταίο διάστημα που είναι αυτονόητο πως αρκετά από τα παλιά σας συστήματα θα πρέπει απλά να τα “πετάξετε από το παράθυρο” τώρα πια. Επίσης το να απευθυνθείτε προς την τεχνολογία και να πάρετε μία ηλεκτρονική ατζέντα δεν θα σας βοηθήσει και πολύ. Και πάλι έχετε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις και άτομα στα οποία χρωστάτε τουλάχιστον μία παρουσία σας. Πάλι καλά που έχετε το χάρισμα να τα βγάζετε πάντα πέρα με τέτοιου είδους καταστάσεις. Έχετε το χάρισμα να θυμάστε απ’έξω τόσο άτομα όσο και τα ραντεβού που έχετε. Τώρα το μόνο που λείπει είναι να έχετε περισσότερα ραντεβού με άτομα ενδιαφέροντα που επίσης σας ενδιαφέρουν, οπότε καιρός να οργανώσετε και να βάλετε εμπρός και τον ερωτικό τομέα την εβδομάδα τούτη.

Ζυγός

Ζυγός
Στις αρχές της εβδομάδας θα είστε πλήρως απασχολημένοι με την διασκέδαση και τα ερωτικά σας που δεν θα έχετε ούτε διάθεση ούτε και χρόνο για ότι άλλο πέρα από αυτά. Εδώ ίσα που θα προλαβαίνετε να τρώτε , κυριολεκτικά μιλώντας. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ότι κάνετε στενούς δεσμούς με τα άτομα που εμπλέκεστε καθημερινά. Όσο αφορά την παρέα και τους φίλους σας, αυτό το διάστημα νιώθετε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ασφαλείς δίπλα τους, όσο ποτέ άλλοτε. Το ίδιο ισχύει και για τον έρωτα σας. Το νέο αυτό πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας είναι συναρπαστικό. Είναι συναρπαστικό το πόσο καλύτερα νιώθει κανείς και πόσο πιο όμορφος του φαίνεται ο κόσμος όταν έχει κάποιον δίπλα του που τον καταλαβαίνει απόλυτα και που βλέπει την κοινωνία από την δική του οπτική γωνία τελικά. Τέλος αυτό το Σαββατοκύριακο πιθανόν να είναι και το πιο ρομαντικό Σαββατοκύριακο που έχετε περάσει ως τώρα σε όλη σας τη ζωή.

Σκορπιός

Σκορπιός
Σας είναι σχεδόν αδύνατο τη Δευτέρα να σκεφτείτε περί φιλίας και αγάπης με όλα όσα έχετε ήδη στο μυαλό σας… Αλήθεια τι συμβαίνει στο σπίτι σας; Μήπως κάνατε κάτι που το προκάλεσε όλο αυτό; Υπάρχει κάτι που να μπορείτε να κάνετε ώστε να ξανακάνετε τους πάντες και πάλι χαρούμενους; Αν απλά έχετε αγανακτήσει με τις συνθήκες διαβίωσης σας , να ήρθε η ώρα να αλλάξετε την όλη κατάσταση αυτή. Αν δεν νιώθετε ακόμα έτοιμοι να μετακομίσετε , ξεκινήστε καλύτερα με μια ριζική ανακαίνιση του χώρου σας. Μετατρέψτε την κατοίκηση σας εκεί , πιο διασκεδαστική από ότι είναι τώρα. Ότι είδος προβλήματος και να εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα μπροστά σας, μικρό η μεγάλο, τα πάντα πρόκειται να επιλυθούν από εσάς. Άλλωστε όλη αυτή η εβδομάδα κατά ουσίαν ακριβώς αυτό το δίδαγμα σας φέρνει.

Τοξότης

toxotosl
Τα άτομα γύρω σας έχουν εντυπωσιαστεί με το πόσο γρήγορα τελικά συνταιριάζετε με τους άλλους. Ακόμα και με αυτούς που σας είναι παντελώς άγνωστοι. Έχετε την ικανότητα να πλησιάσετε κάποιον για τον οποίον δεν ξέρετε το παραμικρό για τη ζωή του ή τον ίδιο και να καταλήξετε οι καλύτεροι φίλοι μέσα σε μερικά λεπτά. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεστε συνεχώς στον ρόλο του ηγέτη είτε στη δουλειά είτε στην παρέα σας. Επίσης για αυτό ακριβώς το λόγο έχετε περισσότερη σοφία στο κεφάλι σας από τους περισσότερους: ακούτε τον συνάνθρωπο σας. Αυτή η ιδιότητα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για αυτό και προς το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει επίσης υπέρ σας στα ερωτικά καθώς θα σας φέρει στο δρόμο σας κάποιον θαυμαστή σας, γύρω στην Παρασκευή και έπειτα.

Αιγόκερως

Αιγόκερως
Ότι και να κάνετε αυτή την εβδομάδα , μη υπό πέσετε στο λάθος και εμπιστευτείτε ιδέες άλλων για το πως να πλουτίσετε σχετικά γρήγορα. Όλες αυτές οι γρήγορες μέθοδοι πλουτισμού είναι και σίγουρες μέθοδοι πτώχευσης και χάσιμο των χρημάτων που έχετε στην άκρη. ήδη έχετε έτοιμο ένα μελλοντικό πλάνο το οποίο απαιτεί και την ύπαρξη κάποιων χρημάτων σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, για αυτό απλά παίξτε το άνετος με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε αυτό το διάστημα και μείνετε πιστοί στο ήδη υπάρχον οικονομικό σας πλάνο που είναι και το σωστό. Για αυτό καλό θα ήταν να ξεχαστείτε από αυτό το ζήτημα βάζοντας στο μυαλό σας άλλα θέματα όπως για παράδειγμα το νέο σας φλερτ. Αλήθεια τι κάνετε με αυτό; Μήπως ήρθε η ώρα να δράσετε κάπως περισσότερο και να γνωστοποιήσετε τα συναισθήματα σας; Το καλύτερο πλάνο θα ήταν να περάσετε το Σάββατο σας γράφοντας ένα όμορφο ερωτικό γράμμα και να το παραδώσετε την Κυριακή που τα άστρα ευνοούν 100% την πράξη σας αυτή , με αυτή την χρονική σειρά υλοποίησης της.

Υδροχόος

ydroxos
Είστε τόσο ενεργειακά φορτισμένοι τη Δευτέρα που πραγματικά δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον εαυτό σας. Πραγματικά διαθέτετε μεγαλύτερα ηλεκτρικά πεδία και από όλη την ηλεκτρική ενέργεια της ΔΕΗ. Το ερώτημα εδώ είναι: αλήθεια πως θα αξιοποιήσετε όλο αυτό το ενεργειακό σας πεδίο; Πρώτα από όλα οι άνθρωποι σας λατρεύουν όταν βρίσκεστε σε τέτοια φάση (ξέρετε αυτό που λένε ότι όταν αισθάνεστε καλά δείχνετε και πιο όμορφοι; ε είναι αλήθεια Έχετε θέσει μεγάλους στόχους φέτος και σας αρέσει να μιλάτε για αυτούς , αλλά με το μυαλό σας συνέχεια να ταξιδεύει στο μέλλον πολύ συχνά χάνετε επαφή με το παρόν. Επίσης μην αγνοείτε και όλα τα κατορθώματα που έχετε κάνει ως και σήμερα. όπως επίσης μην αγνοείτε και αυτό το υπέροχο πρόσωπο που σας καρφώνει με την ματιά του εδώ και ώρα.

Ιχθείς

Ιχθύεςjpg
Σίγουρα εύχεστε να μπορούσατε να λύσετε όλα τα προβλήματα του κόσμου… και ποιος δεν το εύχεται άραγε; . Αλλά εσείς είστε ένας μόνο , και ο κόσμος είναι γεμάτος από πάρα πολλά δέντρα, φάλαινες, ξένες γλώσσες και πολιτισμούς και επιστημονικούς όρους που το μυαλό σας δεν μπορεί να τα χωρέσει όλα αυτά μονομιάς. Με άλλα λόγια δεν γίνεται να μπορέσετε να γίνετε αυτό που θέλει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά ώστε να έχει ευτυχία στη ζωή του . Δεν είστε θεός. Και γιατί να θέλατε να είστε στο κάτω κάτω; Βάλτε το μυαλό σας σε λειτουργία και αφήστε το να παράγει νέες ιδέες και μεθόδους εφαρμογής τους, κάτι που θα σας χρειαστεί ιδίως για να τα βγάλετε πέρα στην δουλειά την Παρασκευή που πρόκειται για αρκετά διφορούμενη και ομιχλώδες ημέρα στα εργασιακά σας. Και μετά το Σάββατο προετοιμαστείτε να τα αφήσετε όλα αυτά πίσω σας και να “ξεκουράσετε” τον εαυτό σας με την εμφάνιση ενός νέου έρωτα στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι αυτός ο νέος έρωτας να είναι καλλιτέχνης….

Πηγή: www.astro-live.gr

Σχετικά despoin@

Δείτε επίσης

ζωδια love tips Δευτερα 03/08

Κριός H τύχη θα σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο προς τους στόχους σας. Μην διστάσετε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *