Αρχική / Ζώδια / ζωδια love tips Δευτερα 03/08

ζωδια love tips Δευτερα 03/08

Κριός

krios
H τύχη θα σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο προς τους στόχους σας. Μην διστάσετε και να είστε αυθόρμητοι. Η αποφασιστηκότητα σας κάνει να μην συγκρατείστε. Να είστε όμως χαλαροί.
Ταύρος

tauros
Καλά θα κάνετε να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας σήμερα. Η διαίσθησή σας είναι εξαιρετική.Οι αλλαγές στον ρυθμό της ζωής σας σας κουράζουν. Χαλαρώστε και παραδεχθείτε ότι το παρακάνετε.
Δίδυμοι

didymoi
Το χιούμορ σας κερδίζει τους γύρω σας. Ο ουρανός είναι καθαρός και οι χαλαρωτικές δραστηριότητες σας ταιριάζουν. Θα έχετε την αίσθηση ότι όλα πηγαίνουν γρήγορα γύρω σας και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τους κρυμμένους πόρους σας.
Καρκίνος

Καρκίνοςl
Αν μπορέσετε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας και τις ορμές σας θα πάνε όλα καλά. Είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε αλλά οι ανυπόστατες αμφιβολίες σας κρατούν πίσω.
Λέων

ydroxos
Η συμπεριφορά σας έχει ωριμάσει πολύ και αυτό είναι φανερό στους γύρω σας. Είστε πολύ καλοί για να κοινωνικοποιηθείτε. Μπορεί να χρειάζεστε και λίγο καθαρό αέρα.
Παρθένος

Παρθένος
Η ανάγκη σας για τελειότητα εμποδίζει την δράση σας. Δείτε καλά τις προσδοκίες σας να είστε πιο υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Οι πόνοι στην πλάτη σας δείχνουν ότι είστε πολύ κουρασμένοι. Χαλαρώστε.
Ζυγός

Ζυγός
Θα αναλωθείτε από τις σκέψεις σας και θα θελήσετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Κάνετε πάρα πολλά και η κούραση είναι εμφανής. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να φορτίσετε ξανά τις μπαταρίες σας.
Σκορπιός

Σκορπιός
Όλοι θα σας φαίνονται πολύ απασχολημένοι σήμερα αλλά η ηρεμία σας θα σας αφήσει να εκμεταλλευθείτε τις απολαύσεις τις ζωής. Η ενέργειά σας θα έχει σκαμπανεβάσματα σήμερα. Ψάξτε για ηρεμία και χαλάρωση.
Τοξότης

toxotosl
Υπάρχουν πολλές συζητήσεις γύρω σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε νομική συμβουλή. Μην αφήσετε τις ανάγκες των άλλων να σας κουράσουν.
Αιγόκερως

Αιγόκερως
Η διαύγειά σας θα σας κάνει πολύ χρήσιμους σήμερα. Μην διστάσετε να εκφράσετε την γνώμη σας. Ο ρεαλισμός σας δεν θα αποτύχει. Θα είναι εύκολο για εσάς να χαθείτε μέσα στην δουλειά. Κάντε κάτι άλλο μετά για να καθαρίσει το μυαλό σας.
Υδροχόος

ydroxos
Κάτι που σας ανησυχεί πολύ καιρό σε σχέση με ένα νομικό θέμα κάνει την εμφάνισή του στο επίκεντρο πάλι. Πρέπει να δράσετε πολύ γρήγορα. Θα ενοχληθείτε από το πως θα τελειώσει η ημέρα. Καλό είναι να κάνετε ένα διάλειμμα και να απομακρυνθείτε από αυτά που σας κουράζουν.
Ιχθύες

Ιχθύεςjpg
Θα έχετε κίνητρο και θα είστε αισιόδοξοι και οι γύρω σας θα σας θέλουν κοντά τους. Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τον ρυθμό της ημέρας. Ίσως ο καθαρός αέρας θα σας βοηθήσει αλλά δεν είναι κάτι να ανησυχείτε.

Πηγή:  www.astro-live.gr

Σχετικά despoin@

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις ζώδια10 -16/08

Κριός Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει με έντονες τάσεις ανεξαρτησίας. Εάν είστε εργένηδες …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *